Home
RISC OS
USB
ConfiX
Serial
Tracer
AltKeys
Contact
Links
Crypto
Enigma-E
MediX
Logo (click for homepage)
1-slot backplane voor A7000
Door de geringe afmetingen van de A7000 is er slechts ruimte voor één podule kaart. Hiervoor moet de A7000 beschikken over een 1-slot backpane, die meestal niet standaard wordt meegeleverd. Als de backplane in de A7000 wordt geplaatst vervalt hiermee de mogelijkheid om een CD-ROM drive in het apparaat te plaatsen. Indien de A7000 reeds beschikt over een CD-ROM drive, is het niet mogelijk om een backplane te plaatsen en vervalt dus de mogelijkheid voor een uitbreidingskaart. Wel is het mogelijk de A7000 te voorzien van een netwerkaart door gebruik te maken van het speciale netwerkslot. Hiervoor is geen backplane vereist.
 
2-slots backplane voor Risc PC
Standaard worden de meeste Risc PC's geleverd zonder backplane, zodat deze niet direct geschikt zijn voor uitbreidingskaarten. Een standaard Risc PC (1 laag) kan worden voorzien van een 2-slots backplane zodat er ruimte onstaat voor 2 uitbreidingskaarten (podules).
 
4-slots backplane voor Risc PC
Wie meer dan 2 uitbreidingskaarten in een Risc PC wil plaatsen, kan gebruik maken van een 4-slots backplane. Hiervoor dient de Risc PC te zijn voorzien van een extra laag, zodat ruimte onstaat voor 4 podules. De 4-slots backplane wordt geleverd inclusief een extra laag voor de kast en nieuwe bevestigingspennen.
 
Any links shown in red are currently unavailable. © X-Ample Technology BV.
Last changed: Monday, 11 February 2002 - 13:40 CET.
Click for homepage