Home
RISC OS
USB
ConfiX
Serial
Tracer
AltKeys
Contact
Links
Crypto
Enigma-E
MediX
Logo (click for homepage)
USB kaart voor Risc PC en A7000
Nieuwe computers, zoals de IYONIX pc, zijn tegenwoordig standaard voorzien van USB als belangrijkste aansluiting voor randapparatuur, zoals toetsenbord, muis, printer, scanner, etc.

Voor gebruikers van oudere computers, zoals de Risc PC en A7000 is er nu een podule beschikbaar met maar liefst 4 USB poorten. Deze kaart is voorzien van dezelfde USB drivers als de IYONIX pc en nieuwe drivers kunnen via Internet worden opgehaald. De kaart werkt volgende de USB standaard zoals die door Castle Technology is vastgesteld (zie onderstaande link naar API).
 
   Hiernaast de eerste foto van de nieuwe USB kaart. De kaarten zijn doorgaans uit voorraad leverbaar en zijn voorzien van ondersteuning voor toetsenbord, muis, printers, scanners, etc.
 
Links

Support
  • Nieuwe versie van AltKeys
    Bij het testen van de eerste USB kaarten is gebleken dat onze software module AltKeys niet helemaal vlekkeloos werkt en in een enkel geval kan leiden tot een hangende machine. Volg de bovenstaande link om een nieuwe versie van AltKeys (2.10) op te halen.
  • !USBinfo
    Een hulpprogramma dat de topologie van het hele USB systeem in beeld brengt. Via dit programma kunt u nuttige informatie over de aangesloten apparaten aflezen.

Any links shown in red are currently unavailable. X-Ample Technology BV.
Last changed: Monday, 23 June 2003 - 10:13 CET.
Click for homepage