Home
RISC OS
Contact
Links
Archief
Crypto
Enigma-E
MediX
English
Logo (klik voor homepage)
RISC OS hardware, software en evenementen
 • RISC OS Software
  Een overzicht van gratis en commerciële software voor het RISC OS besturingssysteem. Een deel van deze software kan direct worden opgehaald. Tevens vindt u hier een groot aantal links naar andere leveranciers en RISC OS gebruikersgroepen.

 • RISC OS Hardware
  Een compleet overzicht van alle leveranciers van RISC OS hardware. Tevens vindt u hier beschrijvingen van de huidige en nieuwe RISC OS computers.

 • RISC OS Inruilapparatuur en speciale aanbiedingen
  Regelmatig ontvangen wij inruilapparatuur die zich in prima staat bevindt. Een ideale mogelijkheid voor de beginnende hobbyist om voor een aantrekkelijk prijs in het bezit te komen van de gewenste hardware. Tevens vindt u op deze pagina eventuele speciale aanbiedingen en opruim-acties.

 • RISC OS Nieuws
  De laatste nieuwtjes op het gebied van RISC OS hard- en software.

 • RISC OS Literatuur
  Een overzicht van boeken, tijdschriften, documentatie en publicaties via Internet die betrekking hebben op RISC OS, ARM processoren en computers.

 • RISC OS Evenementen
  Wij proberen een zo compleet mogelijk overzicht bij te houden van alle evenementen, shows, beurzen, etc. over het onderwerp RISC OS. Indien u gegevens hebt van een evenement dat hier niet is vermeld, neem dan s.v.p. even contact met ons op.

 • RISC OS Links
  Diverse links naar RISC OS Portals, verenigingen, andere leveranciers, gebruikers, etc. Ken je een link die hier niet is vermeld of is er een link die niet meer werkt, laat het ons dan even weten.

 • RISC OS Software FAQ
  Vaak gestelde vragen over diverse softwarepakketten voor RISC OS. Een deel van deze vragen wordt op deze website in het Nederlands beantwoord. Voor het overige deel wordt verwezen naar de websites van de respectievelijke leveranciers.

 • RISC OS Hardware FAQ
  Vaak gestelde vragen over RISC OS hardware en uitbreidingen. Een deel van de vragen wordt op deze website beantwoord. Voor het overige deel wordt verwezen naar de websites van de respectievelijke fabrikanten.

Disclaimer
Disclaimer De informatie op deze pagina dienst uitsluitend als naslagwerk en is derhalve niet meer actueel. Verwijzingen naar andere websites zijn mogelijk niet meer actief.
Klik voor homepage © Copyright X-Ample Technology bv. Teksten en afbeeldingen op deze website mogen niet zonder onze toestemming worden overgenomen. Ontworpen met WebXPress op een IYONIX pc. Laatste wijziging: Monday, 11 August 2014 - 16:45 CET