Home
RISC OS
USB
ConfiX
Serial
Tracer
AltKeys
Contact
Links
Crypto
Enigma-E
MediX
Logo (click for homepage)
ArtWorks is één van de meest gebruikte softwarepakketten voor het RISC OS platform. Het programma is een zeer geschikt alternatief voor Draw en maakt het tekenen van vectorafbeeldingen kinderlijk eenvoudig. Ondanks de compacte gebruikersinterface is het pakket echter geschikt voor de meest veeleisende grafisch ontwerper.
 
Versie 2 - NU leverbaar
Inmiddels is een geheel nieuwe versie van ArtWorks (versie 2) verschenen die 32-bit compatible is (geschikt voor de IYONIX pc) en waarin tevens alle plug-in modules van Martin Würtner zijn geïntegreerd. Hiermee is de voorgaande versie (1) komen te vervallen, evanals de losse toolkits met plug-in modules.

Bestaande gebruikers van ArtWorks 1 kunnen tegen een gereduceerd tarief de nieuwe ArtWorks 2 aanschaffen. Dat kan zowel bij de fabrikant als via ons. Zorg er wel voor dat u uw registratie naam en nummer bij de hand heeft als u een upgrade besteld.

Voor een uitgebreide beschrijving van het pakket verwijzen wij u voorlopig naar de website van de fabrikant Martin Würtner.
 
Meer informatie

Nederlandstalige handleiding
   ArtWorks was het eerste softwarepakket dat door ons van een Nederlandstalige handleiding werd voorzien. Standaard wordt ArtWorks geleverd met een Engelstalige manual, maar indien gewenst kan een afzonderlijke Nederlandstalige upgrade worden besteld. Deze handleiding is tevens voorzien van de diskette met de Nederlandse menuteksten en windows. Ook het boekje 'Professioneel afdrukken' is in het Nederlands bijgevoegd. In dit boekje wordt precies uitgelegd hoe u te werk dient te gaan voor het maken van PostScript, films, drukwerk, etc.

De Nederlandse vertaling is uitsluitend verkrijgbaar als aanvulling (dus als upgrade) voor de Engelse versie van ArtWorks en dient daarom afzonderlijk te worden besteld. De handleiding is oorspronkelijk bedoeld voor ArtWorks 1, maar voor de meeste nieuwe functies zijn supplementen bijgevoegd.
 
Support

Any links shown in red are currently unavailable. X-Ample Technology BV.
Last changed: Wednesday, 09 July 2003 - 13:30 CET.
Click for homepage