Home
RISC OS
USB
ConfiX
Serial
Tracer
AltKeys
Contact
Links
Crypto
Enigma-E
MediX
Logo (click for homepage)
Een nieuwe Internet Browser voor RISC OS
Een geheel nieuwe versie van de populaire Oregano web browser is onlangs op de markt verschenen. Oregano2 is geheel herschreven en maakt gebruikt van de nieuwste technieken. Meer gedetaileerde informatie binnenkort op deze pagina.
 
Download
  !TT2O2 (TrueType To Oregano2) versie 0.05 (05 Apr 2003), 18kb (19KB ZIP file)
  Voor de weergave van teksten maakt Oregano2 gebruik van TrueType fonts, zoals gebruikelijk om sommige andere platforms, in plaats van de standaard RISC OS outline fonts. Slechts enkele TrueType fonts worden meegeleverd (deze bevinden zich in Oregano2), maar een groot aantal gratis TrueType fonts is via het Internet beschikbaar. Dit hulpprogramma !TT2O2 kan worden gebruikt om bestaande TrueType fonts om te zetten en ze te voorzien van logische namen, zodanig dat ze gebruikt kunnen worden vanuit Oregano2.
  New _Config file for Oregano2 (05 Apr 2003), 6kb (6KB ZIP file)
  Dit is een upgrade voor Oregano2 die het mogelijk maakt alle TrueType fonts zichtbaar te maken in de font menu's.
Links
 • ConfiX
  Oregano maakt gebruik van onze universele configuratie programma !ConfiX. Volg de bovenstaande link om de meest recente versie van !ConfiX op te halen, of om de uitgebreide technische documentatie te raadplegen voor het geval u gebruik wilt maken van !ConfiX voor uw eigen programma's.

Any links shown in red are currently unavailable. X-Ample Technology BV.
Last changed: Wednesday, 09 April 2003 - 08:57 CET.
Click for homepage