Home
RISC OS
USB
ConfiX
Serial
Tracer
AltKeys
Contact
Links
Crypto
Enigma-E
MediX
Logo (click for homepage)
RISCOS Ltd neemt ANT Internet Suite over
Enkele jaren geleden werd door ANT een complete Internet Suite op de markt gebracht voor het RISC OS platform. Lange tijd was deze Suite het meest gebruikt en verschenen er regelmatig nieuwe versies. Echter door de veranderde marktpositie van ANT, is de ondersteuning grotendeels verdewenen. Tegelijk moeten we constateren dat de software veel kuren vertoont en de tand des tijds niet heeft kunnen doorstaan.

Per 1 december 2000 is ANT gestopt met de ondersteuning van de ANT Internet Suite hetgeen door veel gebruikers wordt betreurd. Inmiddels is bekend geworden dat RISCOS Ltd de ANT Internet Suite heeft overgenomen en binnenkort met nieuwe versies op de markt zal komen. De nieuwe versie zal in eerste instantie aangepast zijn voor de nieuwe TCP/IP stack waar op dit moment door RISCOS Ltd aan wordt gewerkt. Meer informatie op de website van RISCOS. De software heet voortaan: RISC OS Internet Suite.

Wie hier niet op wil wachten, of wie geen vertrouwen heeft in de ANT software, hebben we de R-Comp Internet Suite. Deze nieuwe Suite is zeer compleet en biedt een goede mogelijkheid om snel en probleemloos verbinding met het Internet te maken, zonder de bekende ANT problemen.
 
Interessante links

Any links shown in red are currently unavailable. X-Ample Technology BV.
Last changed: Monday, 11 February 2002 - 14:02 CET.
Click for homepage